SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmhaug IBF
-EN KLUBB FÖR ALLA-

Bli medlem i Malmhaug IBF
BLI MEDLEM
Alla till hallen !!!
2021-10-22 18:54

På söndag 16.00 är de dags för årets match på kulladal. Vårt H3 lag gästas av IBK Genarp och vi kommer att få se färska svenska landslagsspelare i hallen. Vårt h3 gäng ligger just nu på en andra plats i den haltande tabellen. Man körde dessutom över rivalen Malmö FBC senast och vann med imponerande 12-5 efter att ha avslutat de två sista perioderna med 9-0 på tavlan.

   Våra motståndare har en enbart spelat en match i serien där man vann med 16-2 och är solklara favoriter till seriesegern. Man värmde upp med att i torsdag slå ut div1 laget Landskrona i Skånemästerskapen och kommer till Malmö med en fin trend.

  Hemmalaget i svart kommer matcha i stort sätt de starkaste man har och de gäller att man är med från start. Mattias Kanter i hemmamålet måste stå för en fin insatts och de gäller att backar som Hugo Winberg, Edmond Kolgjini och Anders Nilsson verkligen kommer upp i kvalite.  Framåt är de dags för Mattias valtonen att vakna till liv precis som hans radarpartner Marco Bell redan tidigt på säsongen gjort.

  I bortalaget hittar vi en hel drös av spelare som håller hög kvalité. Den gamla Malmhaugspelaren Jesper Björkqvist styr mycket av spelet. Avsluten ska Wiggo Hanson med 20 superliga matcher förra  säsongen stå för.  Precis som nämnt ovan hittar vi även 2 st svenska u19 landslagspelare i truppen. Stort grattis till Genarp som genom hårt jobb med sina ungdomar lyckats få fram dessa killar. Självklart blir de kul att se vad Ebbe Nordbäck och målvakten Isac Skog kan bjuda på.

 

Genarp är ett lag som alltid har mycket supportar med sig så ta er nu ner till hallen och se till att stötta våra svarta hemmaspelare på söndag 16.00 när matchen startar.

 

Har man inte möjlighet att vara på plats kan man även se matchen live via denna länk

 

https://play.spiideo.com/games/4a8e0afe-81ef-4e34-89d7-0c8f2892bf23?fbclid=IwAR1rJvYVXfCKsvGRmO2V22XVwV91ad09B5qe0J-8Q6WCxHCgxC7Mu2E-E7I

  

Nu kör vi alla matcher Live (TV) på Kulladals Sporthall
2021-10-19 12:22

Malmhaug IBFkommer nu köra alla matcher Live från Kulladals Sporthall

Vi kommer inom kort komma med säsongs erbjudande för våra ungdomsmatcher 

 

Klicka nedan för att komma till veckans matcher som sänds Live 

 

Veckans Livematcher 

 

- Vi kommer inte komentera alla matcherna 

- Vi kommer dock inte köra LIVE på Knattespel 

Superlördag !!!
2021-10-16 20:20

Innebandysäsongen har för ett par veckor sedan startat för våra seniorer. Denna lördag var det äntligen dags för våra underbara ungdomar att köra igång på riktigt med. Vi starta denna succé lördag med pojkar 09 som på hemmaplan i kulladal möte Höllviken för att avsluta den med att vårt h3 lag besegra Malmö FBCs dito med 12-5 på bortaplan och därmed som nykomlingar tog sig upp på andra plats i div3.  Där i mellan har de varit innebandy hela dagen och några av höjdpunkterna får vi ta en extra  titt på.  Vi startar med pojkar 10/11 som varit uppdelade på lite olika håll idag. Man har varit i Kävlinge och spelat ut hela sitt register mot Lund respektive Kävlinge. Sedan avsluta man dagen med att tvåla dit de rosa grannarna från Malmö i ett dubbelmöte på kirseberg. 
 Våra juniorer spelade idag hemmamatch mot IBK Lund som man vann med 8-3. Som vanligt ledde firma Nils och Melker laget och var briljanta matchen igenom. Samtidigt spela våra duktiga flickor 09/10 match i bråhögahallen. Ledda av coach John Gundin höll man jämna steg mot Stanstads äldre tjejer. Även våra pojkar 12/13 spela idag 2 matcher med 2 olika lag. Här räknas inte resultat men ifrån tolvåkerhallen i Lödde kan vi ta med oss nästan tresiffrigt antal mål och ett bländande spel av våra små svarta krigare. IBK Lund och hofterup som stod för motståndet var mäkta imponerade av hur bra våra killar spela tillsammans.

  Imorgon forsätter dagen för våra ungdomar. För er som är morgonpigga så titta gärna ner på kulladal där våra duktiga flickor 12 inleder med match 09.00 där de blir derby mot Tygelsjö IK. 12.45 spelar pojkar 09 mot IBK Lund och  15.45 avslutar vi denna söndag med en supermatch där flickor 06-08 tar emot Gantofta. Hoppas vi ses i hallen 

Malmhaug IBF Klubbdag den 26/9-2021 Kulladals Sporthall
2021-09-07 12:22

Den 26 september har Malmhaug klubbdag där du som medlem kan handla klubbor, overaller, skor samt massa andra saker till förmånliga priser.

Våra leverantörer (Stanno, Innebandy Esset, Fatipe samt Mizuno kommer vara på plats denna dagen).

 

Start kl 10:00 - 17:00

 

Även denna dag kommer vi fotografera alla lag i föreningen, dels lagbilder men även enskilda bilder på er spelare .

Era ledare kommer ge er information om vilka tider just ditt lag kommer att fotograferas.

Detta fungerar precis som skolfoto, man betalar om man vill ha, annars ingen kostnad.

 

Utöver detta har även Herrar div 2 och Herrar div 3 hemmapremiärer.

 

Varmt välkomna till Kulladals Sporthall den 26/9-2021

 

Malmhaug för hela slanten
2021-09-01 20:03

Imorgon är de dags för Malmhaug H3 att spela sin första match för säsongen. 19.30 tar man sig till Skurup sparbank arena för match mot Skurups IBK. Skurup som är ett stabilt Div2 lag som dessutom varit uppe och vänt i div1 nyligen, blir en tuff nöt att knäcka för våra svarta krigare.  Vi ställer dock upp med ett starkt lag som ska kunna ge Skurup en match.  Noterbart från laguppställningen är att 16 av 20 spelare hos de svarta reprensenterat Malmhaug under sin ungdomstid. När de dessutom finns 6 st i motståndarlaget som gjort detsamma bör de vara ett svårslaget rekord och ett kvitto på vilken fin ungdomsverksamhet Malmhaug har.

 

Laguppställning

http://statistik.innebandy.se/ft.aspx?scr=result&fmid=1141118

 

De är ett starkt lag som Malmhaug ställer upp med denna säsongen. Man har i stort sätt alla spelare med och kommer matcha 3 starka femmor.

 

 

Tränarens kommentar

Vi har tränat på de bra de senaste 2 veckorna efter en inledning med lite lite folk. Laget börjar sätta sig mer och mer, även om de finns mycket att jobba på. Ska bli kul att se hur vi står oss mot Skurup som ända får gälla som storfavorit.

 

Att ha koll på i hemmalaget. 

Så klart finns en del spelare av väldigt hög kvalite i Skurup. Så klart sticker Jacob Gullberg ut som varit en stabil spelare med mängder av poäng både i div1 och div2. Håll också koll på Oscar och Mattias. Två unga killar med en lysande framtid som till denna säsongen valt att reprensentera Skurup. 

Att ha koll på i bortalag.
De finns många spännande spelare att ha koll på. Vi väljer att för dagen lyfta Hugo Winberg. Den skickliga backen som är tillbaka efter en tid i Höllviken.  Även här ska de bli kul att se hur de unga killarna presterar. Ha ett extra öga på Nils Rehn i den svarta tröjan. 

 

Hemsidan tippar. 
Vi tror på en jämn match med mycket mål. Slutresultatet skrivs till 5-5 efter en sen kvittering av "di svarta"

 

 

 

Nu startar Malmhaug IBF motionsbandy för Old Girls
2021-08-24 11:26

Du som känner att du vill träna en gång i veckan för att hålla igång är varmt välkommen till vårt Nya Old Girls lag som startar torsdagen den  9 september.

 

Man behöver inte ha större innebandy kunskaper för att delta, utan vi gör detta för att kunna hålla igång o träna lite samt ha kul. (Alla är välkomna)

 

Vi kommer träna följande tider

Torsdagar 20:00 -21:30

Plats: Sundsbrohallen (Bunkeflostrand)

 

Anmäl dig via denna länken http://www.ibf.malmhaug.se/newMember/Default.asp?ID=11579

(Klicka på Old Girls) 

 

Varmt välkommen 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Malmhaug LIVE, 19/10 11:57 
Pojkar 08/09, 12/09 19:26 
Pojkar 08/09, 17/08 17:22 
Pojkar 08/09, 04/06 16:53 
Pojkar 10/11, 14/03 14:49 
Pojkar 12/13 , 16/02 09:47