SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmhaug IBF
-EN KLUBB FÖR ALLA-

Bli medlem i Malmhaug IBF
BLI MEDLEM
Malmhaug IBF P12/13

Hej!

Välkomna till Malmhaug IBF P12/13. 

Vi tränar 3 gånger i veckan.

 

Träningstiderna för säsongen 2021/22 

Måndagar 17.00 - 18.15 Gottorpshallen

Onsdagar 17.30 - 19.00 klagshamn sporthall 

Torsdagar 18.30 - 19.45 Sundsbrohallen 

 

OBS! Vi samlas alltid 10 minuter innan träningen börjar. 

Har ni frågor eller funderingar finns kontaktuppgifter under fliken "Kontakt". 

 

Kontakta vårt kansli om ni vill börja spela med oss kansli@malmhaug.se

 

Mvh,

Tränarna

Triss i storvinst och förlust mot klass motstånd
2022-12-11 20:43

Då var de dags för våra Malmhaug killar att spela match igen. På lördagen väntade matcher i B serien på hemmaplan mot Gårdarike och Genarp. Medans söndagens matcher spelades i klassiska bråhögshallen mot Lomma och stanstad 

 

 

Redan på förhand visste vi att de kunde bli en tuff lördag. Gårdarike hade vi mött förr och spelat jämnt mot medans en titt på Genarps tidigare laguppställningar skvallra om ett halvt lag som till vardags spelar i Pojkar D svår (09). 
 Mycket riktigt var så fallet då 4 st äldre mycket duktiga  killar fanns med hos Genarp. Men vi börjar matchen bra och får rättvist 1-0 genom Axel vår annars mycket duktiga målvakt som idag fick vikariera som forward. Genarp tar dock över ju längre perioder går och får rättvist in 2 bollar. Sen kliver firma Albin Vincent in i matchen på riktigt. Albin till Vincent 2 gånger om och vi leder igen. Precis i början på andra gör vi även 4-2 när Albin sliter sig loss och hänger den i bortre. Ju längre matchen går ju mer frekvent matchar Genarp sin top fyra. Vi tillbringar sista 10 åt försvarspel även om vi inte är ofarliga i våra anfall. Genarp lyckas vända på matchen och vinner med 5-4 trots att Leo storspelar i målet och våra backar sliter hårt. 
 

  Efter att ha sätt Genarp köra över Gårdarike var de dags för oss att möta de blå gänget. Vi inleder svagt och Leo räddar oss i målet vid ett flertal tillfälle. Vi lyckas dock hålla tätt och får dessutom in 1-0 när Albin spelar fram Vincent. Efter de tar vi över matchen mer och mer. Gårdarike är Riktigt giftiga offensivt men har stora problem i sitt försvar. Albin och Vincent forsätter att ha roligt. Albin slutar på 2+4 och Vincent på 5+1 i en match som slutar 7-1. 
 Vi gör två riktigt bra matcher denna lördag. Leo i målet är strålande genom hela dagen. Melker kian och Vincent sliter där bak och spelar ett försvarspel som jag tror få lag på denna nivån fixar. Noel och Axel O, vår backgenerall och målvakt gör de bägge 2 väldigt bra som forwardspar och borde fått mer utdelning på alla lägen man skapar. 

Söndag och vi tog en tur till Staffanstorp. För motståndet stod Lomma FBC P13 som spela A final i kids cup. Vi hade ett blandat gäng med 12 och 13 killar och de skulle visa sig att vi var numret för stora här. Axel W var tillbaka efter skadan och stod för många mål. Axel O var tillbaka i målet och höll 0an medans vår 13 målvakt Olle gör volly mål som han aldrig gjort annat. Elliot och Aston spelar fint tillsammans och lyckas göra en del mål. Resultatet skrivs till 10-0 
  Match två mot Stanstad P12 som vi mötte i finalen av den första upplagan av kids cup skulle bli tuffare. Men ett stabilt backspel av Frank Melker Noel Eric och Vincent samt ett par snygga mål framåt av Liam Gahr och de andra och ett väldigt bra målvaktsspel av Olle i målet gör att vi även här vinner med trygga 8-2. 

Nästa helg väntar matcher mot nytt motstånd uppe i Helsingborg på lördag medans P13 killarna spelar hemma i Sundsbrohallen på söndag. 

Innebandy helg för killarna
2022-11-13 21:44

Helgen inleddes med att våra svarta giganter spela matcher nere i Höllviken. I Halörhallen stod Lomma FBC 2011 och Höllviken P12 för motståndet. Efter en vinst med 11-4 mot Lomma väntade en tuff match mot våra vänner i oranga kläder. Matchen slutade 2-2 efter att Höllviken inlett starkast men vi tagit över mer och mer och jagade vinsten i slutet. 

 

Söndag och dags för match igen för två lag. På kulladal inledde vi mot Oxie 2011. Ett väldigt duktigt lag där vi genom ett bra målvaktsspel från Axel samt att vi är lite vassare i avsluten vinner med 9-6. Efter de lånar vi ut Axel och Noel till Simrishamn innan vi besegra ett tappert kämpande och härligt gäng i ljusblått med 15-3. 

På Kirseberg spela vi lite senare under dagen match mot Malmö FBC 2011 och Genarp 13. Genarps matchen slutade med en stabil vinst 9-1 medans vi fick jobba hårt mot Malmö FBC men fick med oss ett 2-2 resultat. Många debutanter idag där Filip född 2015 fick göra debut mot Simrishamn genom att göra 1 mål och spela fram till 2. På Kirseberg gjorde Ludvig Harald och Hugo född 2014 sina första matcher i poolspel.  En spännande helg där vi visar att vi hela tiden tar steg framåt.

Segertåget rullar på
2022-10-22 16:04

Efter succéstarten förra helgen var de dags för en del killar att göra ytterligare matcher på B nivå. Dagens motstånd stod IBK Lund 2011 och Malmö FBC husie 2012 för. 

 

Vi inledde med att spela mot IBK Lund 2011. Ett lag vi han se lite av mot Malmö och som vi såg var riktigt bra. 
Vi inledde som vanligt lite försiktigt och låter Lund skapa en del chanser. Efter första perioden är de underläge 2-0. Vi spelar dock upp oss i slutet och lyckas skapa en del chanser. Andra perioder börjar bra då Axel O hittar en magisk passning till Axel W och vi är med i matchen igen.  Lund får dock in ytterligare ett mål innan vi vaknar ordentligt. Vi radar upp chanser och enbart deras duktiga målvakt stoppar oss från att göra mål. Pressen ska dock ge resultat och vi trycker in 2-3 och 3-3 innan matchen är slut.

 Match två och Malmö FBC står som motståndare. Efter att ha mött deras 2011or förra veckan kommer vi snabbt fram till att detta är ett mycket mer spelande lag som bjuder på hårt motstånd samtidigt som vi inte är helt vakna från start. Efter mycket fokus på annat och slarvigt spel ligger vi under med 4-2 i paus. 
 Vi pratar i pausen om att vakna till och spela den innebandy vi kan göra och även om Malmö gör 5-2  och 6-3 så jobbar vi oss ikapp. Gahr gör 5-6 efter bra backspel som gör att vi vinner bollen högt Vincent J kvitterar på en kontring innan Axel W gör 7-6 assisterad av Noel med 40 sekunder kvar.  Vi håller sedan ut och förlustraden är fortfarande på 0. 

Vi gör ytterligare 2 bra matcher där vi får jobba oss ikapp underläge i bägge 2. Vi måste jobba på att vara med från start. 
imorgon är de spelledigt för våra lag men Viktor Frank Olle och Vincent ska hjälpa pojkar 14/15 med ett  gästspel på grön nivå hemma på kulladal. 

Säsongens seriespel är igång
2022-10-22 15:50

Pojkar 12/13 har efter en del cuper och träningsmatcher där man bland annat varit i Göteborg och spelat samt kört sin egna cup Malmhaug Kids cup startar säsongs "seriespel".  Man har denna säsongen helt lämnat den gröna nivån och tagit klivit upp på Blå nivå och poolspel. Detta innebär spel på större plan och oftast matcher mot äldre motstånd. 
 
Första helgen hade man tre lag i spel där 2 st spela på C nivå och ett spela hemma på kulladal på B nivå.   Vi inledde med att åka till Trelleborg på lördagen för matcher mot palmstaden 11/12 och Malmö FBC Husie 2011. Här fira våra killar stora triumfer och Kalle anka 4an bestående av våra killar 13/14 hade stor show och bjöd på mänger av fin innebandy.  Dagen efter hade vi ett gäng som mötte Bjärred 2012-1 och IBK Lund 2012 i bjärred. Här bjöd vi också på fin innebandy och lyckades få med oss till två st oavgjorda matcher. 
 Samtidigt spelade vi på kulladal på B nivå. Där mötte vi ett välskänt motstånd i Höllviken P12 som vi mött flera gånger. Matchen var väldigt jämn och framförallt var de en väldigt hög nivå på spelat. Vi tog över mer och mer i andra perioder och när Vincent J spelar fram till Gabbe som från sin backplats gör 3-2 känns de väldigt rättvist. Efter en hård press från Höllviken avgör Axel W med sitt 4-2 med sekunder kvar. Den andra matchen mötte vi Malmö FBC 2011 husie och vann stort. 

 

En grym helg för alla killar och vi visar verkligen att vi är trots ett ungt lag redo att spela på Blå Nivå. 

Besök hos killarna
2021-02-16 09:47
Pojkar 12/13 är i full gång med träningen igen och just denna måndag hade vi besök av Filip Borglundh och Henrik Nilsson från våra seniorlag.  De var en uppskattad träning med mycket spel och en härlig stämning. 


BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Malmhaug IBF, 11/07 22:21 
Malmhaug IBF, 13/02 13:59 
Malmhaug IBF, 02/02 15:38 
Malmhaug IBF, 27/01 12:37 
Malmhaug IBF, 09/12 10:22