SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmhaug IBF
-EN KLUBB FÖR ALLA-

Bli medlem i Malmhaug IBF
BLI MEDLEM
Malmhaug IBF P12/13

Hej!

Välkomna till Malmhaug IBF P12/13. 

Vi tränar 3 gånger i veckan.

 

Träningstiderna för säsongen 2021/22 

Måndagar 17.00 - 18.15 Gottorpshallen

Onsdagar 17.30 - 19.00 klagshamn sporthall 

Torsdagar 18.30 - 19.45 Sundsbrohallen 

 

OBS! Vi samlas alltid 10 minuter innan träningen börjar. 

Har ni frågor eller funderingar finns kontaktuppgifter under fliken "Kontakt". 

 

Kontakta vårt kansli om ni vill börja spela med oss kansli@malmhaug.se

 

Mvh,

Tränarna

Besök hos killarna
2021-02-16 09:47
Pojkar 12/13 är i full gång med träningen igen och just denna måndag hade vi besök av Filip Borglundh och Henrik Nilsson från våra seniorlag.  De var en uppskattad träning med mycket spel och en härlig stämning. 


Resan fortsätter
2020-10-17 19:37
Resan fortsätter för pojkar 12/13. Förra helgen var en del killar iväg och spela och denna helgen var de dags för ytterligare 2 gäng av svarta krigare att spela innebandy. Ett gäng åkte till Höllviken för match mot Lomma respektive Höllviken medans andra halvan begav sig till tygelsjö för att möta västra Ingelstad samt Höllviken. 

Vi börjar resan längst söderut och hamnar i gyahallen nere i Höllviken. Ett taggat gäng dyker upp i hallen och får reda på att vi ska spela med större mål och målvakt. Detta löser vi snabbt med hjälp av Höllviken som lånar ut kläder till oss.  Match ett spelas mot lomma och efter en bra uppvärmning tar vi tag i matchen från start. Passar bollen som vi tränat på och håller jämna steg med våra motståndare som är något år äldre. Match två spelas mot hemmalaget Höllviken och deras pojkar 11. Vi visar även här att vi som lag är väldigt bra. Vi får beröm från ledare i motståndarlaget som tycker att vi spelar jätte bra innebandy. Så klart bjuds det på en hel del fina mål och assister blandat med mycket glädje och kämpande. 

Vi tar oss vidare till tygelsjö sporthall där resten av dagens spelare var på plats. Här mötte ett taggat gäng västra Ingelstad i första matchen. Vi kommer in i det ganska fort och passar bollen till varandra. Vi har blivit väldigt bra på att spela oss enkelt ut försvar genom att använda en triangel. Även i match 2 mot Höllviken rullar det på och vi spelar verkligen rolig innebandy.  Många snygga mål och minst lika många snygga passningar. Även här kommer de fram folk i hallen och är väldigt imponerande av hur vi spelar som lag. De gör en stolt som ledare att höra detta och ett kvitto på att vi är på rätt väg. 


Ska vi summera helgen samt första delen av säsongen Så är vi som ledare mycket nöjda med vilka steg killarna har tagit. Vi ser framemot att jobba vidare med laget och verkligen bygga ett lag av dessa underbara killar. 
Säsongen igång för killarna
2020-10-09 19:21
Torsdagkväll och 17 glada killar plus 2 ledare begav sig till lillebror en bit söderut för att spela säsongens första match. De var förväntansfulla killar som i Pilbäckshallen delades upp i 2 lag precis som Tygelsjös gäng. 

Matcherna spelades 2x12 och de var underbart att se hur ögonen hos killarna glödde. Äntligen var de dags för match igen. De var en del killar hos de svarta krigarna som spelade sina första matcher någonsin. En del killar gjorde sin första match i den nya klubben och en del har varit med förut. Gemensamt för allihopa var dock glädjen att efter ett par veckors träning där man utvecklas mycket äntligen få spela match.
 Matcherna var jämna och målrika, fint passningsspel blandades med hårt jobb och fina avslut.  En del närkamper fick vi också se men de mest imponerande var att se hur ca 35 killar som är mellan 6 och 9 år kan hålla humöret uppe och ha kul tillsammans. 
Resultat då ?  Ikväll hade vi 4 st lag som allihopa vann. Bara att få spela innebandy igen var en vinst för killarna som hade väldigt roligt. 
Vill även passa på att tacka tygelsjö IK för att vi var välkomna att hälsa på dem och kanske är detta början till ett fint samarbete lagen i mellan. 

Här har ni starten på Malmhaugs framtida stjärnor som ni ska få följa denna säsongen. Redan på lördag väntar nya äventyr då de är dags för hemmapremiär i kulladals sporthall där man möter Malmö fbc och Höllviken.
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen