SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmhaug IBF
-EN KLUBB FÖR ALLA-

 
Malmhaug IBF har samarbete för sina medlemmar med Ortopedmedicinska kliniken.
2017-12-28 14:08

Malmhaug IBF har samarbete för sina medlemmar med Ortopedmedicinska kliniken.


Att hålla sig skadefri är en av förutsättningarna att uppleva både glädje och nå framgång med sin idrott. Om skadan väl är framme så gäller det att snabbt åtgärda skadan med rätt behandling.

 

Malmhaug IBF erbjuder alla spelare inom klubben hjälp från leg.fysioterapeuterna/sjukkymnasterna på OMK, Ortopedmedicinska kliniken i Malmö AB. Alla är välkomna att söka hjälp på kliniken för bedömning och behandling av sin idrottsskada/besvär. Vi sjukgymnasterna är även ute på fältet och håller i utbildningar som ex skadeförebyggande träning och akut skadeomhändertagande.

 

Anna Wänerhag jobbar sedan flera år tillbaka med innebandyspelare både på kliniken men även ute på fältet. Hon har utarbetat ett program för tester o skadeförebyggande övningar tillsammans med förbundsaktiva leg.naprapat Anna Lundeberg med uppdrag från svenska innebandyförbundet. Anna-Karin Lindskogen har även hon lång erfarenhet av idrottsskador och är sjukgymnast för damlandslaget i hockey.

Vi jobbar även med Riksidrottsförbundets 9+ screening, som är ett testbatteri för funktionell rörelseanalys

 

Vi båda jobbar sedan många år tillbaka med idrottsskador och ortopedmedicinska skador, och tillverkar även som komplement ortopediska inlägg/sulor.

 

Kostnad är för under 20 år noll. Över 20 år 200 kr patientavgift eller frikort.

 

Adress:

Utställningsgatan 2

211 20  Malmö

 

Anna Wänerhag   a.wanerhag@gmail.com     mobnr: 0705908983

 

Anna-Karin Lindskogen a-k.lindskogen@om-kliniken.com  

 

 

www.om-kliniken.com

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Malmhaug IBF, 11/07 22:21 
Malmhaug IBF, 13/02 13:59 
Malmhaug IBF, 02/02 15:38 
Malmhaug IBF, 27/01 12:37 
Malmhaug IBF, 09/12 10:22