SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmhaug IBF
-EN KLUBB FÖR ALLA-

Bli medlem i Malmhaug IBF
BLI MEDLEM
Träningstiderna för säsongen 2021/2022

Hej!

Välkomna till Malmhaug IBF pojkar 08/09s sida.

Vi tränar 2 gånger i veckan i Gottorpshallen i Bunkeflostrand.

 

Träningstiderna för säsongen 2021/2022 är:

Måndagar kl. 19:00- 20:00

Onsdagar kl. 19:00 - 20:15

 

OBS! Samling 10 minuter innan ovan nämnda starttid. Detta för att vi skall kunna vara igång på planen när träningen börjar.

Kontakta vårt kansli om ni vill börja spela med oss kansli@malmhaug.se

 

Mvh,

Tränarna

Vinst hemma mot Höllviken
2021-11-21 20:10

Ännu en vinst för Malmhaug P08/09 i helgen! 

I lördags mötte vi Höllviken och som väntat blev det en jämn och tät match. 

En bit in i första perioden petade vi in 1-0 på en retur. Sedan kvitterade Höllviken med en riktig rökare rätt upp i krysset. Mot slutet av perioden fick vi ett frislag vid mittlinjen. Ett par av spelarna pratade snabbt ihop sig om en variant. Ett kort pass till spelaren som tog några snabba steg in mot mitten och avslutade med en insweeper som via målvakten gick in i mål. 2-1 efter första perioden. 

 

Sedan blev det inte fler mål i matchen. Båda lagen hade några bra chanser men bra målvakter och tätt försvar satte stopp för fler mål. Höllviken låg på hårt mot slutet, men Malmhaug plockade fram lite extra energi och höll undan.  

 

Väldigt bra och jämn match. Undrar om inte tränarnas puls var högre än killarna. Då vår målvakt är skadad vaktade Valter kassen denna gång. Strålande insats och bra hjälp i försvaret från hela laget. 

 

Bra spelat allihopa! 

/Tränarna 

 

 

 

 

Vilken matchhelg för Malmhaug P08/09
2021-11-14 13:52

Vilken matchhelg det har varit för Malmhaug P08/09. 

På lördag var det Poolspel för 09-orna. Vi fick också hjälp av ett par killar från P10/11. 

Kul när vi kan hjälpa varandra i klubben. 

 

I första matchen mot Skurup blev det en övertygande seger med 11-1. 

I matchen mot Förslöv blev det betydligt jämnare och målsnålt.

Malmhaug ledde med 1-0 ända in i slutminuten, då Förslöv lyckades kvittera.

Surt förstås, men en riktigt bra och jämn match. 

 

Idag var det seriematch borta mot Svedala. Alltid välordnat och trevligt att få komma till Aggarpshallen. Första perioden började vi starkt, men tappade lite mot slutet. 2-2 efter första peridoen. Sedan ryckte vi upp oss betydligt. 2-6 till Malmhaug efter andra perioden och slutresultat 2-8. Bra match där vi lyckades hålla tätt bakåt och ta vara på våra chanser. 

 

Det vi tar med oss från helgen är framförallt att vårt "zonspel" som vi börjat med under hösten börjar falla på plats. När vi håller positioner och jobbar för varandra blir vi så mycket bättre. Kul att se att fler och fler tar större ansvar, att vi vågar hålla i bollen, lugna ner, börja om och komma till bättre lägen. 

Vår ordinarie målvakt är tyvärr skadad, men Lukas och Simon som gick in som målisar i Poolspel respektive Serimatchen storspelade. 

 

Tack för en härlig matchhelg! 

/Tränarna 

 

 

 

 

Träningsmatch mot Malmö FBC 31/8
2021-09-12 19:26

Äntligen var det dags för match igen! 

Den sista augusti var vi inbjudna av Malmö FBC till en träningsmatch. Som vanligt bra fixat av Malmö FBC och med domare på plats och matchstället på var det lätt att få matchstämning. 

 

Vi har mött Malmö FBC flera gånger och det är alltid jämna och bra matcher, så även idag. Malmhaug fick ett snabbt ledningsmål. Ett kanonpass från back som gick rakt igenom försvaret och sedan ett snabbt avslut av en nästan fri center. Sedan blev matchen tightare. Malmhaug hade bra spel och pressade FCB, men FBC var vassa i sina kontringar. Bra målvakter i båda lagen. 0-1 blev 1-1 och sedan 1-2. Malmhaug utnyttjade sedan en utvisning (för många spelare på plan), och satte 1-3. FBC kom tillbaka och gjorde 2-3 med cirka fem minuter kvar. Nu var det FBC som jagade och pressade, men Malmhaug höll undan och fick med sig en fin vinst. Vi kan lova att pulsen hos tränarna var minst lika hög som hos spelarna. 

 

Riktigt bra match och skönt med en värdemätare efter ett år utan matchträning. Även om det var tidigt på säsongen spelade vi bra, höll våra positioner och hade bra passningsspel.  Roligast var att se hur killarna kämpade för laget och stöttade varandra. 

 

Nu ser vi fram mot en höst med mycket innebandy och matcherna som drar igång i mitten av oktober. 

 

/Tränarna

Första träningen för säsongen 23/8
2021-08-17 17:22

Hej! 

Vi drar igång innebandyträningarna igen måndag 23/8. 

 

Sedan kör vi på måndagar och onsdagar. 

Observera att det är nya träningstider som skickats ut via SportAdmin och finns i kalendern på hemsidan. 

 

/Tränarna

Tack för säsongen!
2021-06-04 16:53

I onsdags var det sista träningen för säsongen. Efter uppvärmning och ett par vanliga övningar hade vi en straffläggningstävling innan match. 

 

I år blev det inte den traditionella barn mot föräldrarmatchen som avslutning. Men killarna fick gå en tuff match mot tränarna istället. Intensiv och jämn match som till sist slutade 8-7 till tränarna. Killarna jobbade ikapp ett underläge och var så nära att utjämna. Härlig inställning att kämpa sig tillbaka i matchen. Killarna bjöd på riktigt bra passningar, tog löpningar, kom på djupet i anfall och jobbade hem i försvaret. Som tränare blir man förstås lite tårögd. Målvakterna hade en riktigt svettig kväll. Skotten haglade och det var den ena akrobatiska räddningen efter den andra. 

 

Nu tar vi sommaruppehåll och önskar alla en riktigt skön sommar. 

 

/Tränarna 

 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Malmhaug IBF, 24/11 10:26 
Malmhaug IBF, 22/10 18:54 
Malmhaug IBF, 16/10 20:20