SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmhaug IBF
-EN KLUBB FÖR ALLA-

Triss i storvinst och förlust mot klass motstånd
2022-12-11 20:43

Då var de dags för våra Malmhaug killar att spela match igen. På lördagen väntade matcher i B serien på hemmaplan mot Gårdarike och Genarp. Medans söndagens matcher spelades i klassiska bråhögshallen mot Lomma och stanstad 

 

 

Redan på förhand visste vi att de kunde bli en tuff lördag. Gårdarike hade vi mött förr och spelat jämnt mot medans en titt på Genarps tidigare laguppställningar skvallra om ett halvt lag som till vardags spelar i Pojkar D svår (09). 
 Mycket riktigt var så fallet då 4 st äldre mycket duktiga  killar fanns med hos Genarp. Men vi börjar matchen bra och får rättvist 1-0 genom Axel vår annars mycket duktiga målvakt som idag fick vikariera som forward. Genarp tar dock över ju längre perioder går och får rättvist in 2 bollar. Sen kliver firma Albin Vincent in i matchen på riktigt. Albin till Vincent 2 gånger om och vi leder igen. Precis i början på andra gör vi även 4-2 när Albin sliter sig loss och hänger den i bortre. Ju längre matchen går ju mer frekvent matchar Genarp sin top fyra. Vi tillbringar sista 10 åt försvarspel även om vi inte är ofarliga i våra anfall. Genarp lyckas vända på matchen och vinner med 5-4 trots att Leo storspelar i målet och våra backar sliter hårt. 
 

  Efter att ha sätt Genarp köra över Gårdarike var de dags för oss att möta de blå gänget. Vi inleder svagt och Leo räddar oss i målet vid ett flertal tillfälle. Vi lyckas dock hålla tätt och får dessutom in 1-0 när Albin spelar fram Vincent. Efter de tar vi över matchen mer och mer. Gårdarike är Riktigt giftiga offensivt men har stora problem i sitt försvar. Albin och Vincent forsätter att ha roligt. Albin slutar på 2+4 och Vincent på 5+1 i en match som slutar 7-1. 
 Vi gör två riktigt bra matcher denna lördag. Leo i målet är strålande genom hela dagen. Melker kian och Vincent sliter där bak och spelar ett försvarspel som jag tror få lag på denna nivån fixar. Noel och Axel O, vår backgenerall och målvakt gör de bägge 2 väldigt bra som forwardspar och borde fått mer utdelning på alla lägen man skapar. 

Söndag och vi tog en tur till Staffanstorp. För motståndet stod Lomma FBC P13 som spela A final i kids cup. Vi hade ett blandat gäng med 12 och 13 killar och de skulle visa sig att vi var numret för stora här. Axel W var tillbaka efter skadan och stod för många mål. Axel O var tillbaka i målet och höll 0an medans vår 13 målvakt Olle gör volly mål som han aldrig gjort annat. Elliot och Aston spelar fint tillsammans och lyckas göra en del mål. Resultatet skrivs till 10-0 
  Match två mot Stanstad P12 som vi mötte i finalen av den första upplagan av kids cup skulle bli tuffare. Men ett stabilt backspel av Frank Melker Noel Eric och Vincent samt ett par snygga mål framåt av Liam Gahr och de andra och ett väldigt bra målvaktsspel av Olle i målet gör att vi även här vinner med trygga 8-2. 

Nästa helg väntar matcher mot nytt motstånd uppe i Helsingborg på lördag medans P13 killarna spelar hemma i Sundsbrohallen på söndag.