SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmhaug IBF
-EN KLUBB FÖR ALLA-

Innebandy helg för killarna
2022-11-13 21:44

Helgen inleddes med att våra svarta giganter spela matcher nere i Höllviken. I Halörhallen stod Lomma FBC 2011 och Höllviken P12 för motståndet. Efter en vinst med 11-4 mot Lomma väntade en tuff match mot våra vänner i oranga kläder. Matchen slutade 2-2 efter att Höllviken inlett starkast men vi tagit över mer och mer och jagade vinsten i slutet. 

 

Söndag och dags för match igen för två lag. På kulladal inledde vi mot Oxie 2011. Ett väldigt duktigt lag där vi genom ett bra målvaktsspel från Axel samt att vi är lite vassare i avsluten vinner med 9-6. Efter de lånar vi ut Axel och Noel till Simrishamn innan vi besegra ett tappert kämpande och härligt gäng i ljusblått med 15-3. 

På Kirseberg spela vi lite senare under dagen match mot Malmö FBC 2011 och Genarp 13. Genarps matchen slutade med en stabil vinst 9-1 medans vi fick jobba hårt mot Malmö FBC men fick med oss ett 2-2 resultat. Många debutanter idag där Filip född 2015 fick göra debut mot Simrishamn genom att göra 1 mål och spela fram till 2. På Kirseberg gjorde Ludvig Harald och Hugo född 2014 sina första matcher i poolspel.  En spännande helg där vi visar att vi hela tiden tar steg framåt.

 
Material Sponsorer
Sponsorer