SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmhaug IBF
-EN KLUBB FÖR ALLA-

Vinst hemma mot Höllviken
2021-11-21 20:10

Ännu en vinst för Malmhaug P08/09 i helgen! 

I lördags mötte vi Höllviken och som väntat blev det en jämn och tät match. 

En bit in i första perioden petade vi in 1-0 på en retur. Sedan kvitterade Höllviken med en riktig rökare rätt upp i krysset. Mot slutet av perioden fick vi ett frislag vid mittlinjen. Ett par av spelarna pratade snabbt ihop sig om en variant. Ett kort pass till spelaren som tog några snabba steg in mot mitten och avslutade med en insweeper som via målvakten gick in i mål. 2-1 efter första perioden. 

 

Sedan blev det inte fler mål i matchen. Båda lagen hade några bra chanser men bra målvakter och tätt försvar satte stopp för fler mål. Höllviken låg på hårt mot slutet, men Malmhaug plockade fram lite extra energi och höll undan.  

 

Väldigt bra och jämn match. Undrar om inte tränarnas puls var högre än killarna. Då vår målvakt är skadad vaktade Valter kassen denna gång. Strålande insats och bra hjälp i försvaret från hela laget. 

 

Bra spelat allihopa! 

/Tränarna