SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmhaug IBF
-EN KLUBB FÖR ALLA-

Träningsmatch mot Malmö FBC 31/8
2021-09-12 19:26

Äntligen var det dags för match igen! 

Den sista augusti var vi inbjudna av Malmö FBC till en träningsmatch. Som vanligt bra fixat av Malmö FBC och med domare på plats och matchstället på var det lätt att få matchstämning. 

 

Vi har mött Malmö FBC flera gånger och det är alltid jämna och bra matcher, så även idag. Malmhaug fick ett snabbt ledningsmål. Ett kanonpass från back som gick rakt igenom försvaret och sedan ett snabbt avslut av en nästan fri center. Sedan blev matchen tightare. Malmhaug hade bra spel och pressade FCB, men FBC var vassa i sina kontringar. Bra målvakter i båda lagen. 0-1 blev 1-1 och sedan 1-2. Malmhaug utnyttjade sedan en utvisning (för många spelare på plan), och satte 1-3. FBC kom tillbaka och gjorde 2-3 med cirka fem minuter kvar. Nu var det FBC som jagade och pressade, men Malmhaug höll undan och fick med sig en fin vinst. Vi kan lova att pulsen hos tränarna var minst lika hög som hos spelarna. 

 

Riktigt bra match och skönt med en värdemätare efter ett år utan matchträning. Även om det var tidigt på säsongen spelade vi bra, höll våra positioner och hade bra passningsspel.  Roligast var att se hur killarna kämpade för laget och stöttade varandra. 

 

Nu ser vi fram mot en höst med mycket innebandy och matcherna som drar igång i mitten av oktober. 

 

/Tränarna