Pojkar 06

Seger även i hemma premiären
2018-10-21 16:22
Det var ett väl klätt gäng killar som värmde upp i Kulladalshallen idag.
De såg förbannat snygga ut i sina nya matchkläder och dagen till ära hade även Michael Prahl satt upp en jätte banderoll bakom målet.
Vi hade ett bra pep talk innan match, där vi sa att vi skulle spela som vi gjorde mot FBC.
Och det började jättebra. Redan efter drygt en minut hittade Oskar Ingman, Charlie som satte ett distinkt skott i mål. Efter det gick spelet lite i baklås, vi blev grötiga och hittade inte vårt passningsspel. Vi hade även powerplay som vi inte kunde ytnyttja till vår fördel. Så i den 10:e minuten kvitterade Oxie vår ledning.
I pausen pratade vi oss samman och vi bytte målvakt som bestämt. Noah fick göra debut i målet och klarade med tur och skicklighet att inte släppa in något bakåt. Istället gjorde Charlie ytterligare 3 mål så efter period 2, stod det 4-1 till oss.
I den tredje perioden gjorde Charlie ytterligare ett mål efter att målvakten släppt en retur på Filips backskott. Oxie kom tillbaka och gjord 2 snabba mål i slutet av perioden, men sedan stängde Malte matchen till slut resultatet 6-3 till oss.