har ni tidigare spelat eller spelar innebandy och är sugen på att byta klubb får ni gärna kontakta vårt kansli om ni vill börja spela med oss kansli@malmhaug.se

Tränarna

Seriepremiärsförlust
2020-10-03 16:45
Snöpligt förlust 2-3
Idag hade vi seriepremiär borta mot Malmö FBC i Toftanäshallen. Det var med tillförsikt som vi tog an uppgiften. Halva laget består ju av gamla Malmhaugare. Vi var laddade från start och killarna var verkligen taggade för uppgiften. Det dröjde enda till 12 minuten in första perioden innan Matte i målet fick se sig besegrad av en förlupen boll som hamnade hos en helt frispelad Wiggo vid bortre, som lätt kunde stöta in 0-1. Vi fortsatte kämpa i försvaret och gjorde det svårt för motståndaren.

Vi gjorde vissa förändringar i laget inför andra, vilket fick till följd att vi kom in ännu bättre i matchen. Tyvärr kunde Wiggo driva in och skjuta otagbart i bortre hörnet till 0-2 redan i 1 minuten av andra perioden. Annars höll vår taktik till fullo och vi fick dem dit vi ville.
I period pausen peppade vi killarna extra och bestämde oss för att gå ned på 2 femmor istället. Vi sa till varandra att tredje perioden är vår period.

Vi pressade nu motståndaren ännu högre och till slut fick vi utdelning när Philip, Hampus och Affe tillsammans lyckas få in bollen till 1-2. Kort därefter får även Filip E läge och skjuter, 2-2. Vi är med i matchen. Nu väntar ett ställningskrig och ingen vill ge sig. FBC begär timeout och vi samlar killarna. Bra snack och vi ska ha det här, de var skärrade. Tyvärr lyckas vi inte knyta ihop säcken istället får FBC en billig straff när Caspian, Benji jagar och är förbi motståndaren, faller han och får straff i 12minuten.
Den zorrar Leo Ladelfa enkelt in bakom en chanslös Noah.
Resten av perioden lyckas FBC neutralisera oss, men det var en väl genomförd match från vår sida och vi tränare är stolta över killarnas insats.

/Stefan & Robban
Hallaskog 11-13 september
2020-09-14 11:56
Nu i helgen har vårt P05 och P06 haft ett gemensamt uppstartsläger i Hallaskog. Där fokus låg på att bygga relationer och teamkänsla. Vi bodde i Malmö KFUM´s kursgård som genomgått en rejäl ombyggnad och även fått helt nya lokaler intill Dagstorpssjön. I den kunde killarna både bada och paddla kanot. Vi körde 3 träningspass i Höörs sporthall och avslutade en väldigt lyckad helg med att besegra Willands P05/06 lag med 5-2.
Tredje raka segern
2018-10-27 17:32
Idag hade vi en tuff drabbning i Vellinge sporthall mot Gårdarikes P05.
Redan efter 4 s, fick Oskar hämta ut bollen ur sitt mål. Sedan jobbade vi oss in i matchen och lyckades kvittera efter drygt 4min genom Liam för att sedan ta ledningen genom ett friläge av Charlie efter ett utkast av Oskar i den 13:e, och minuten senare hittade Oskar S målet.
I den 2:a perioden blev det grinigt på plan och i båset efter fula tacklingar av Gårdarike. Perioden slutade 2-2, efter mål av Liam och Oskar S.
I den tredje perioden spelade vi ut Gårdarike och vann den med klara 5-0, efter 2 mål av Charlie, ett mål av Oskar S, Adrian och Sixten.
Väl kämpat grabbar!
/Tränarna
Lagbild säsongen 2018-2019
2018-10-26 17:42

Seger även i hemma premiären
2018-10-21 16:22
Det var ett väl klätt gäng killar som värmde upp i Kulladalshallen idag.
De såg förbannat snygga ut i sina nya matchkläder och dagen till ära hade även Michael Prahl satt upp en jätte banderoll bakom målet.
Vi hade ett bra pep talk innan match, där vi sa att vi skulle spela som vi gjorde mot FBC.
Och det började jättebra. Redan efter drygt en minut hittade Oskar Ingman, Charlie som satte ett distinkt skott i mål. Efter det gick spelet lite i baklås, vi blev grötiga och hittade inte vårt passningsspel. Vi hade även powerplay som vi inte kunde ytnyttja till vår fördel. Så i den 10:e minuten kvitterade Oxie vår ledning.
I pausen pratade vi oss samman och vi bytte målvakt som bestämt. Noah fick göra debut i målet och klarade med tur och skicklighet att inte släppa in något bakåt. Istället gjorde Charlie ytterligare 3 mål så efter period 2, stod det 4-1 till oss.
I den tredje perioden gjorde Charlie ytterligare ett mål efter att målvakten släppt en retur på Filips backskott. Oxie kom tillbaka och gjord 2 snabba mål i slutet av perioden, men sedan stängde Malte matchen till slut resultatet 6-3 till oss.