SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmhaug IBF
-EN KLUBB FÖR ALLA-

Bli medlem i Malmhaug IBF
BLI MEDLEM
Träningstiderna för säsongen 2021/2022

Hej!

Välkomna till Malmhaug IBF pojkar 08/09s sida.

Vi tränar 2 gånger i veckan i Gottorpshallen i Bunkeflostrand.

 

Träningstiderna för säsongen 2021/2022 är:

Måndagar kl. 19:00- 20:00

Onsdagar kl. 19:00 - 20:15

 

OBS! Samling 10 minuter innan ovan nämnda starttid. Detta för att vi skall kunna vara igång på planen när träningen börjar.

Kontakta vårt kansli om ni vill börja spela med oss kansli@malmhaug.se

 

Mvh,

Tränarna

Träningsmatch mot Malmö FBC 31/8
2021-09-12 19:26

Äntligen var det dags för match igen! 

Den sista augusti var vi inbjudna av Malmö FBC till en träningsmatch. Som vanligt bra fixat av Malmö FBC och med domare på plats och matchstället på var det lätt att få matchstämning. 

 

Vi har mött Malmö FBC flera gånger och det är alltid jämna och bra matcher, så även idag. Malmhaug fick ett snabbt ledningsmål. Ett kanonpass från back som gick rakt igenom försvaret och sedan ett snabbt avslut av en nästan fri center. Sedan blev matchen tightare. Malmhaug hade bra spel och pressade FCB, men FBC var vassa i sina kontringar. Bra målvakter i båda lagen. 0-1 blev 1-1 och sedan 1-2. Malmhaug utnyttjade sedan en utvisning (för många spelare på plan), och satte 1-3. FBC kom tillbaka och gjorde 2-3 med cirka fem minuter kvar. Nu var det FBC som jagade och pressade, men Malmhaug höll undan och fick med sig en fin vinst. Vi kan lova att pulsen hos tränarna var minst lika hög som hos spelarna. 

 

Riktigt bra match och skönt med en värdemätare efter ett år utan matchträning. Även om det var tidigt på säsongen spelade vi bra, höll våra positioner och hade bra passningsspel.  Roligast var att se hur killarna kämpade för laget och stöttade varandra. 

 

Nu ser vi fram mot en höst med mycket innebandy och matcherna som drar igång i mitten av oktober. 

 

/Tränarna

Första träningen för säsongen 23/8
2021-08-17 17:22

Hej! 

Vi drar igång innebandyträningarna igen måndag 23/8. 

 

Sedan kör vi på måndagar och onsdagar. 

Observera att det är nya träningstider som skickats ut via SportAdmin och finns i kalendern på hemsidan. 

 

/Tränarna

Tack för säsongen!
2021-06-04 16:53

I onsdags var det sista träningen för säsongen. Efter uppvärmning och ett par vanliga övningar hade vi en straffläggningstävling innan match. 

 

I år blev det inte den traditionella barn mot föräldrarmatchen som avslutning. Men killarna fick gå en tuff match mot tränarna istället. Intensiv och jämn match som till sist slutade 8-7 till tränarna. Killarna jobbade ikapp ett underläge och var så nära att utjämna. Härlig inställning att kämpa sig tillbaka i matchen. Killarna bjöd på riktigt bra passningar, tog löpningar, kom på djupet i anfall och jobbade hem i försvaret. Som tränare blir man förstås lite tårögd. Målvakterna hade en riktigt svettig kväll. Skotten haglade och det var den ena akrobatiska räddningen efter den andra. 

 

Nu tar vi sommaruppehåll och önskar alla en riktigt skön sommar. 

 

/Tränarna 

 

2 juni är sista träningen för säsongen
2021-05-23 20:30

Hej alla i P08/09! 

2 juni är sista träningen för säsongen. 

Som alla vet har det varit ett väldigt annorlunda träningsår. 

 

Förutom när det blev en generell nedstängning för allt idrottande kring jul och större delen av januari har vi kunna hålla igång träningarna. Det är tack vare att vi alla varit noga med att följa rekommendationer och stannat hemma om man känt symptom. Stort tack till alla! 

 

En sak som är tråkig när vi inte har matcher är att ni föräldrar inte fått möjlighet att se hur duktiga killarna har blivit under året. Vi har jobbat mycket med spelförståelse, anfall och försvar och hur vi hjälper varandra som ett lag. 

 

Vi hoppas alla att hösten blir som vanligt med träning och matcher. 

 

Med detta vill vi önska er alla en riktigt skön sommar! 

 

Vi återkommar när träningarna drar igång igen. 

 

Tränarna 

Anders, Fredrik, Magnus och Martin 

 

 

Hemma matcher P08/09 18 januari
2020-01-18 16:35
P08/09 har denna lördags fm haft 3 hemma matcher med 3 vinster 👋🏻. Bra spel och härlig kämparanda💪🏻. Bra jobbar killar👌🏻! Tack till er föräldrar som hjälpt till i kiosken och sekretariatet 🙏😁. 
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen