SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmhaug IBF
-EN KLUBB FÖR ALLA-

Välkommen!
Hej och välkommen till vårt lag!

Är du intresserad att börja i vårt lag är det bara att komma ner till Gottorpshallen i Bunkeflostrand på måndagar och onsdagar från 20:00 till 21:45.


Har ni några frågor?
Hör av er till Kevin Svensson
Kontaktinformation finns under fliken "kontakt".


Nyförvärv!
2020-10-23 05:07
Albin Andersson kommer senast från Palmstaden, han är en back med bra allround förmåga. Ni kommer att se mer av honom redan på söndag inför mötet mot Munka Ljungby. 
Inställd match!
2020-10-16 19:17
Matchen mot FC Helsingborg den 18/10 är tyvärr inställd pga sjukdomsfall!
Premiären avklarad!
2020-10-03 01:58
Första matchen i serien avklarad! 

Vinst mot IBK Lund med 9-1.

Nu blickar vi framåt och ser fram emot nästa möte som kommer att ske mot Malmörivalerna på fredag. 

Undrar om dem är redo för vårat HJ18 lag? ;)
Derbymöte slutade i vinst!
2020-09-09 23:05
Första perioden börjar och tycker att spelet går lite fram och tillbaka. Ena stunden har Malmö FBC bollen och andra stunden har Malmhaug bollen. 7:48 släpper vi in ett mål, blev lite tumult i vårat slott där spelaren i FBC kan sätta deras första mål. Men vi hängde inte med huvudet för det.

Dryga 10 minuter senare gör måltjuven Melker 1-1, assisterat av vårat nyförvärv. 
Efter det tycker jag att vi har bättre kontroll på matchen. Vi får med oss en utvisning också, vilket tyvärr inte resulterade i ett mål. Det blev inga fler mål i denna perioden och slutsignalen tjöt.

Periodstart två och jag tycker att vi har samma inställning som i första perioden, vi ville vinna denna matchen, det syntes på killarna, alla tog jobbet och krigade för varandra. 

Dryga 10 minuter in i perioden får vi ett till powerplay, vilket inte heller resulterade i ett mål. Vi spelar vårat spel och tyvärr får vi en utvisning emot oss, vilket vi löser bra. 

Mathias Christoffersen får ett friläge som han inte sätter och han säger att han måste sätta ett sånt läge. Det händer inte så mycket mer i andra perioden förutom att båda lagen försöker utöka ledningen. Andra perioden tar slut och perioden slutade mållös.

I pausen går vi in och säger att vi tycker dem gör ett bra jobb men vi måste sätta lägena, killarna är positiva och jobbar för varandra.

Tredje perioden startar och Carl Ljungdahl tar en enorm offensiv löpning från backposition och springer ifrån två killar, slår en enhandspassing på backhand som går till Melker som lägger in den i öppen kasse. Man kan lugnt säga att FBC´s målvakt var och köpte korv. Fem minuter senare får Mathias ett friläge till 
som han inte heller sätter, men målvakten lämnar en retur som Simon Torstenson snabbt plockar upp lobbar in bollen i målet från nästan mittplan. Resultatet är nu 3-1 till Malmhaug. 

Bara dryga 2 minuter senare är måltjuven Melker igång igen, kan han göra ett hattrick? Melker dribblar förbi hela FBC´s försvar och stänker in 4-1 med hjälp av ribban.

Vi släpper tyvärr in ett mål med dryga 10 minuter kvar av matchen, men killarna tog sig i kragen och bestämde att nu får det vara nog. 

Vi får ett boxplay till som jag tycker är bra försvarat.

Ytterligare en utvisning emot oss, då bestämmer sig FBC för att plocka ut sin målvakt, I detta läget spelar vi 6 mot 4. Vi stänger ute dem sista minuten och går därifrån med en vinst!

Undrar vem det var som var redo med HJ18?

SÅJAAA!
Nyförvärv 1
2020-09-08 01:32
Nyförvärv nummer 1!
Filip Lantner är vårat senaste tillskott i truppen. Filip kommer senast från Palmstaden. Filip spelar som vänsterforward men kommer antagligen under säsongen spela som center också.

Filip har bra passningar och ett dödligt skott!

Vi välkomnar Filip till vår trupp!