SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmhaug IBF
-EN KLUBB FÖR ALLA-

MAKITA

Vi erbjuder produkter och tjänster av hög kvalitet som hjälper dig att uppnå dina mål genom att göra jobbet roligt och enkelt. Makita levererar elverktyg, tillbehör och tillhörande tjänster till ett stort antal kunder inom främst bygg-, industri- och konsumentsektorerna.

Makita är en etablerad marknadsledare inom sitt område. Företagets produkter har utformats för att överträffa alla förväntningar och åtföljs av ett servicenätverk av hög kvalitet.

Proffsen väljer verktyg från Makita!

Sparbanken Syd

arför du ska välja Sparbanken Syd och vår bakgrund och historia kan du läsa mer om under denna rubrik. 

På dessa sidor presenterar vi också vår styrelse och ledning. Som en äkta sparbank har vi inga externa ägare utan vi har istället huvudmän som representerar och utses av samhället omkring oss. 

Vill du veta mer om finansiell information som årsredovisningar och prospekt så hittar du det på dessa sidor. 

Vi presenterar lediga tjänster och även kontaktuppgifter till vår HR-avdelning. 

Vi sponsrar ett 150-tal föreningar och evenemang varje år och under denna rubrik finns riktlinjer och fakta om vår sponsring. 

Vår stiftelse delar varje år runt 2,5 miljoner kronor och premierar projekt som rör miljö och tillväxt. Även skolprojekt söker du här eller om du hellre vill läsa mer om det.

Pampas Reklam
Vi kan bistå ditt företag med allt från bildekor till skyltar, från golvdekor till rollups. Helt enkelt med allt som har med effektfull marknadsföring att göra. Kanske vill du dekorera en lastbil eller hänga upp en 20 meters banderoll. Eller är det en rollup till mässan som lockar?

Vad ditt behov än är, kan du vara säker på att hos oss kommer du till en pålitlig, solid leverantör som månar om sina kunders väl. Om vi får säga det själva, finns det ett ord som beskriver själen i Pampas Reklam: yrkesstolthet.

Välkommen in eller ring oss för kostnadsfri offet

AskLundgren & Fugleberg Advokater

AskLundgren & Fugleberg Advokater är en advokatbyrå

som är specialiserad inom områdena brottmål, arbetsrätt och familjerätt.
Vi bistår privatpersoner och företagare i alla typer av ärenden inom våra specialistområden.För oss är varje klient en viktig kund.
FATPIPE
Malmhaug spelar stolt med målvaktskläder och klubbor från FATPIPE
Stanno

Stanno lanserades 1990 med målet att bli en viktig, pålitlig och naturlig del av varje idrottsutrustning. Stanno började med introduktionen av en kompakt samling innovativa målvakthandskar. En specialitet som varumärket fortfarande är känt för. Märket började snabbt expandera sitt sortiment. För varje ny utveckling var idrottarnas behov avgörande. En högkvalitativ teamwear kollektion utvecklades, lämplig för olika lagsporter. Utrustningsportföljen byggdes långsamt men säkert internationellt tillsammans med en raffinerad klädkollektion för avslappnad komfort. Vid varje steg på ny mark var de två kraftfulla nyckelpelarna i Stanno avgörande värde.

Stanno fortsatte att växa och fortsatte att vinna över nya grupper av idrottare. De första sponsringarna kom fram i horisonten, i olika sporter. Till denna dag är det Stannos specialitet för att ge omfattande samlingar av intresse för alla typer av idrottare å ena sidan och å andra sidan att utveckla skräddarsydda högteknologiska produkter för specifika grupper av idrottare. Denna vinnande blandning av mångsidighet och innovation är det som gör Stanno så kraftfullt och viktigt sportmärke.

Innebandy Esset Malmö
Innebandyessets servicemärke

Hos Innebandyesset vill vi att du ska ha en klubba som är rätt för den spelstil du har. Så därför har vi utvecklat en extra service. Du får nu Innebandyessets servicemärke när du handlar din klubba hos oss vilket gör att du kostnadsfritt få hjälp av oss i butiken.

Med detta märke kan du när du vill komma in och få hjälp med din klubba.

I denna service ingår: Byte av blad och linda, kapning av klubba samt hjälp med "hooken" om du vill.