SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmhaug IBF
-EN KLUBB FÖR ALLA-

Resan fortsätter
2020-10-17 19:37
Resan fortsätter för pojkar 12/13. Förra helgen var en del killar iväg och spela och denna helgen var de dags för ytterligare 2 gäng av svarta krigare att spela innebandy. Ett gäng åkte till Höllviken för match mot Lomma respektive Höllviken medans andra halvan begav sig till tygelsjö för att möta västra Ingelstad samt Höllviken. 

Vi börjar resan längst söderut och hamnar i gyahallen nere i Höllviken. Ett taggat gäng dyker upp i hallen och får reda på att vi ska spela med större mål och målvakt. Detta löser vi snabbt med hjälp av Höllviken som lånar ut kläder till oss.  Match ett spelas mot lomma och efter en bra uppvärmning tar vi tag i matchen från start. Passar bollen som vi tränat på och håller jämna steg med våra motståndare som är något år äldre. Match två spelas mot hemmalaget Höllviken och deras pojkar 11. Vi visar även här att vi som lag är väldigt bra. Vi får beröm från ledare i motståndarlaget som tycker att vi spelar jätte bra innebandy. Så klart bjuds det på en hel del fina mål och assister blandat med mycket glädje och kämpande. 

Vi tar oss vidare till tygelsjö sporthall där resten av dagens spelare var på plats. Här mötte ett taggat gäng västra Ingelstad i första matchen. Vi kommer in i det ganska fort och passar bollen till varandra. Vi har blivit väldigt bra på att spela oss enkelt ut försvar genom att använda en triangel. Även i match 2 mot Höllviken rullar det på och vi spelar verkligen rolig innebandy.  Många snygga mål och minst lika många snygga passningar. Även här kommer de fram folk i hallen och är väldigt imponerande av hur vi spelar som lag. De gör en stolt som ledare att höra detta och ett kvitto på att vi är på rätt väg. 


Ska vi summera helgen samt första delen av säsongen Så är vi som ledare mycket nöjda med vilka steg killarna har tagit. Vi ser framemot att jobba vidare med laget och verkligen bygga ett lag av dessa underbara killar.