SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmhaug IBF
-EN KLUBB FÖR ALLA-

Säsongen igång för killarna
2020-10-09 19:21
Torsdagkväll och 17 glada killar plus 2 ledare begav sig till lillebror en bit söderut för att spela säsongens första match. De var förväntansfulla killar som i Pilbäckshallen delades upp i 2 lag precis som Tygelsjös gäng. 

Matcherna spelades 2x12 och de var underbart att se hur ögonen hos killarna glödde. Äntligen var de dags för match igen. De var en del killar hos de svarta krigarna som spelade sina första matcher någonsin. En del killar gjorde sin första match i den nya klubben och en del har varit med förut. Gemensamt för allihopa var dock glädjen att efter ett par veckors träning där man utvecklas mycket äntligen få spela match.
 Matcherna var jämna och målrika, fint passningsspel blandades med hårt jobb och fina avslut.  En del närkamper fick vi också se men de mest imponerande var att se hur ca 35 killar som är mellan 6 och 9 år kan hålla humöret uppe och ha kul tillsammans. 
Resultat då ?  Ikväll hade vi 4 st lag som allihopa vann. Bara att få spela innebandy igen var en vinst för killarna som hade väldigt roligt. 
Vill även passa på att tacka tygelsjö IK för att vi var välkomna att hälsa på dem och kanske är detta början till ett fint samarbete lagen i mellan. 

Här har ni starten på Malmhaugs framtida stjärnor som ni ska få följa denna säsongen. Redan på lördag väntar nya äventyr då de är dags för hemmapremiär i kulladals sporthall där man möter Malmö fbc och Höllviken.