SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmhaug IBF
-EN KLUBB FÖR ALLA-

Wow!
2021-03-14 14:49

Trots en allmän försiktighet med restrektioner och lokal nedstängning är vi åter igång med härlig energi och många skratt, wow!

 

Var är vi och vad är på gång

Det finns många terorier kring vad som är bra mat men vi vill börja med vissa grunder som vi tror de flesta kan relatera till. Killarna börjar växa och det är tid att höja deras medvetenhet kring just denna bit och vi vill därför be er gå igenom bifogat kompendium vid tillfälle. Finns allmänna tips på energikällor, näringsämnen, måltidssammansättning, före/efter träning, sammanfattningar i form av övningar och mycket mer. Dessa övningar kommer vi även ta vid teoripass senare under våren.  

 

  • Länk till beställning av Malmhaugkläder

https://www.innebandyesset.se/klubbshop/malmhaug-ibf/

  • Fler träningstillfällen

Vi är glada och tacksamma för möjligheten att nu kunna träffas vid fler tillfällen förutom våra ordinarie träningstillfällen. Dessa tillfällen kommer vi använda till att skapa mindre grupper.

Att träffas i mindre grupper ger oss möjligheten att gå igenom tekniska och taktiska moment där vi kan ge varje individ större fokus.   

  • Internmatcher

Då all seriespel och alla cuper ligger på is så kommer vi börja annordna internmatcher med domare och matchkläder.

  • Kallelser

Vi fortsätter med våra ordinarie träningar i Sundsbrohallen torsdagar och söndag. Vi uppskattar snabb återkoppling när kallelse till extraträning kommer, ex om det aldrig fungerar just den veckodagen pga andra åtagande. Tid och plats framgår givetvis av kallelsen.

Hur gärna vi än vill att era söner ska ha hög träningsnärvaro supporterar vi alltid att Malmhaug kommer efter familj och skolan i prioritetsordningen. Vi vill också vara en aktiv och fleibel part i att er son ska kunna delta i olika aktiviteter och förstår därför om dessa extra tillfällena inte går att få in i planeringen.     

 

Vi känner en härlig energi inom laget och även om vi ökar antalet träffar får vi inte slappna av utan fortsatt gäller givetvis att stanna hemma vid symtom.

 

Vi ligger i startgroparna med jätterolig verksamhet såsom resor, övernattningar, cuper samt sociala aktiviteter som inkludera även er föräldrar, uppdaterar er så fort detta är lämpligt med hänsyn taget till C19.

 

Allt gott

Ledarna 


Nyhetsarkiv
Wow!2021-03-14 14:49
Träning 2021-01-27 20:00